Insert alt text here
Het is weer zover! De sportscholen lopen vol, de sigaretten liggen in de prullenbak en de hardloopschoenen worden afgestoft. Vandaag beginnen mensen massaal met allerlei voornemens. En jij?

Jij begint als het goed is met een uitdaging die niet alleen goed is voor je gezondheid, maar ook voor de medemens, de planeet en de dieren. Dat is niet niks! Daarom wil de VeganChallenge je erbij helpen. 
Elke dag krijg je een recept, een artikel, een vlog en soms een win-actie die je helpen om een duik te nemen in de vegan levensstijl.

Heel veel succes en vooral heel veel plezier met de leukste uitdaging van het jaar! 
Doe nog mee! →
Recept van de dag!
Zet je tanden in deze heerlijke recepten!
Veganistisch eten is even wennen! Daarom zijn de weekmenu's van VeganChallenge heel handig. Dit overzicht helpt je met boodschappen doen en geeft hopelijk wat inspiratie. Met elk recept komt een vegan levensstijl telkens een stukje dichterbij. 
Naar het weekmenu! →
Insert alt text here
Wat 7 Dagen Vegan Eten Kan Veranderen
1 januari 2018… de beste wensen! & goede voornemens natuurlijk. Vandaag is de mini-VeganChallenge van start gegaan. De perfecte manier om kennis te maken met de vegan-lifestyle. In deze vlog legt Maxime Eva uit wat je met slechts 7 dagen proberen allemaal kunt veranderen. Want dat is heel wat! En het is misschien niet wat je gelijk denkt...
Bekijk de vlog →
Insert alt text here
Tag je vriend(in) en win een tegoedbon!
Met een bite van SUE geniet je van een heerlijk zoet taartje, maar dan zonder allerlei ongezonde toevoegingen. Met haar bites verovert SUE heel Nederland en Belgie. In Rotterdam heeft SUE haar eigen plekje, waar je kan genieten van een groot assortiment ‘zoet zonder suiker’.

Heb jij ook wel zin in één van de heerlijke bites onder het genot van een drankje? Tag dan degene met wie je dit moment wilt delen op Facebook en wellicht zit jij binnenkort bij SUE!
 
Ga naar de winactie →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Instagram