Tip van de dag: be the vegan in the room

Er zijn vast meerdere redenen waarom jij met deze uitdaging bent begonnen. Het kan zijn voor je gezondheid, voor het milieu en/ of voor dierenrechten.  Wat duidelijk is, is dat een vegan levensstijl voor alle betrokken partijen een goede keuze is. Voor jou, voor de mensen om je heen, voor de planeet en bovenal, voor de ontelbaar dieren die lijden onder de keuzes van mensen. 

Hoe nu verder?

De tip van vandaag is: Be the vegan in the room (wees de vegan in gezelschap). Dit zinnetje komt van de dierenrecht activiste Colleen Patrick Goudreau
De vegan in de kamer betekent dat je niet bang bent om te zeggen dat je een bepaalde levensstijl hebt gekozen. Dat je met enthousiasme kunt vertellen over jouw ontdekkingen zodat anderen misschien geinspireerd raken. Vegan levensstijl is nog een hele nieuwe wereld voor velen, maar het is een pad die we als mensen wel moeten gaan willen we een toekomst voor ons allen hebben. Jij bent op de hoogte van alle informatie en hebt geleerd hoe je vegan kunt leven. Deel dit met anderen en je weet maar nooit wie je misschien raakt met jouw verhaal.
 

Inspiratie voor 31 oktober

Ontbijt: Muesli met Sojayoghurt en Pruimen

Snack: Mummyworteltjes 

Diner: Paprika's gevuld met Groene Spaghetti

Ik wil meer inspiratie! →
Kijk en Leesvoer voor vandaag
Insert alt text here
Vlogger Wouter Waayer doet mee aan de VeganChallenge
Het eten van dieren stond hem opeens niet meer aan. Daarom besloot hij de maand oktober alle dierlijke producten te schrappen. Wouter Waayer vertelt in zijn vlog waarom hij meedoet aan de VeganChallenge en hoe het hem tot nu toe afgaat.
Lees Meer →
Insert alt text here
Vega vs Vegan - Het Verschil?
Vega vs Veganistisch... Eeeeh is dit nou hetzelfde of nou juist niet? Desiree legt uit wat de verschillen zijn tussen vegan en vega. Oftewel, wat is het verschil tussen vegetarisch en veganistisch?
Lees Meer →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram