Tip van de dag: Blijf positief!

Het kan soms een uitdaging zijn om met anderen te praten over veganisme. Misschien begrijpen ze het niet of ben jij bang dat ze je raar vinden.

Wat je het beste kan doen is positief blijven! Naar jezelf en naar anderen toe. Breng het met enthousiasme en vertel anderen wat de vegan levensstijl jou tot nu toe heeft gebracht. Vertel over de inzichten die je hebt gehad, de lekkere recepten die je hebt geprobeerd of gewoon de hoeveelheid patatjes, chipjes en oreo's die je hebt veroberd. Met een lach en een dosis eerlijkheid, kom je een hele eind. Je zult merken dat mensen het vaak helemaal niet vervelend vinden om het er dan over te hebben of om het op z'n minst te accepteren ;) 

Inspiratie voor 30 oktober

Ontbijt: Brinta

Lunch: Pastasalade Tricolore

Diner: Witte Bonenburger met Geroosterde Paprika en Tomaat

Ik wil meer inspiratie! →
Leesvoer voor 29 oktober
50+ en vegan

Veganisme wordt steeds normaler: er komt steeds meer plantaardig aanbod in de supermarkt, restaurants hebben steeds vaker een vegan optie op de kaart en soja cappuccino’s kun je op steeds meer plekken krijgen. Toch lijkt veganisme wel iets wat vooral onder jongeren speelt. Daarom vandaag het woord aan 4 veganisten van boven de 50, om te laten zien dat je ook prima op latere leeftijd nog het roer om kan gooien.

Lees meer →
Wat is melkzuur & is het vegan?

Is melkzuur eigenlijk vegan? Toen ik begon met etiquettes en ingrediëntenlijstje lezen dacht ik dat melkzuur dierlijk was. Niet zo gek aangezien er melk in het woord zit. Maar melkzuur is gelukkig gewoon vegan! In dit blog vertel ik je alles wat je moet weten over melkzuur.

Lees meer→


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram