Tip van de dag: avocado

Heb jij al kennis gemaakt met de avocado? Naast lekker en gezond is deze vrucht ook nog eens ontzettend veelzijdig. Je kunt er natuurlijk guacemole van maken, maar er is nog veel meer mogelijk met onze ster: denk bijvoorbeeld aan avocadosoep, bijvoorbeeld in combinatie met courgette of broccoli. Wist je dat je ook chocolademousse kan maken van avocado? Het recept is hier te vinden. In onze receptendatabase vind je nog veel meer heerlijke recepten met avocado in de hoofd- of bijrol.
Inspiratie voor 25 oktober

Ontbijt: Couscouspap met Banaan

Lunch: Pita met Witte bonen en Rucolahummus

Diner: Geroosterde Groenten met Knoflooksaus

Ik wil het weekmenu zien! →
Leesvoer voor 24 oktober
Vegan in de supermarkt: België
In sommige winkels is het al moeilijk om vega voedsel te vinden, laat laat staan plantaardig. In België is dit nog iets lastig. Volgens Sarah, één van onze Vlaamse oud-deelneemsters, lijkt België een beetje achterop te hikkelen. Vandaag leid ze ons rond door het vegan assortiment van de Belgische supermarkt.
Lees meer →
Leuke Nederlandse vloggers
Je kunt natuurlijk schrijven over veganisme of foto’s maken van je eten, maar je kunt het ook op film laten zien. Laat nou precies zijn wat deze leuke Nederlandse vloggers graag doen. Vandaag delen we een aantal creatievelingen van Nederlandse bodem.
Lees meer →
Eetdagboek: Selma
‘Wat eet je dan nog wel?’ is een vraag die je deze maand misschien vaak hoort. 
Nou, genoeg hoor! Vandaag vertelt Selma wat zij op en dag eet. Ze is al vijf jaar vegan, waarvan ze de laatste drie jaar ook geen geraffineerde suiker meer uit. 
Lees meer →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram