Tip van de dag: maak je eigen broodbeleg

Wil je eens wat anders dan hummus op je brood? Je kunt ook zelf je broodbeleg maken! Neem maar eens een kijkje bij de recepten. De keukenmachine maakt deze heerlijke spreads zo voor je klaar! Je kunt het daarna best een tijd bewaren, ongeveer een week in een afgesloten bakje in de koelkast (maar gebruik vooral je ogen en neus om te beoordelen of het nog goed is!). Je kunt het extra lekker maken door nog extra plakjes komkommer, tomaat of een blaadje sla of spinazie op je spread te leggen. Spreads zijn niet alleen lekker op brood, maar ook op een toastje. Dat wordt smullen!

Inspiratie voor donderdag 21 oktober
Er valt nog heel wat te proberen! Wat dacht je van de onderstaande recepten?

Ontbijt
: Appelkruimelmuffins
Ik wil het hele weekmenu →
Leesvoer voor 20 oktober
oktober 19, 2017
Vegan-mama on a mission
Marjan heeft een missie: haar niet-vegan kinderen verleiden met de heerlijkste vegan gerechten. Deze week scoorde zij hoge ogen met de eerste pompoensoep van het jaar. Zij blijft proberen, want…
Lees Meer →
oktober 18, 2017
Kan je vegan eten in... Weesp?
In de serie: "Kan je vegan eten in..." gaat vlogster Jetske iedere keer naar bekende, en iets minder bekende plaatsen. Om voor jullie (en voor zichzelf natuurlijk) zowel in Nederland als in de rest…
Lees Meer →
oktober 17, 2017
Honing… waarom is dat eigenlijk niet vegan?
Veel mensen denken dat honing over is. Dat de bijen het gewoon maken, zonder reden. Joyce legt in haar blog uit waarom honing eten absoluut niet bijdraagt aan een goed…
Lees Meer →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram