Tip van de dag: Probeer iets nieuws!

De meest bekende veganistische productgroepen zijn groentes, fruit, noten, zaden, bonen, granen, kruiden en specerijen. Iedereen kent ze wel. Maar heb je alle producten uit die groepen ook allemaal wel eens geprobeerd? Om veganistisch te leren eten, zul je vooral veel nieuwe gerechten uit moeten proberen zodat je ontdekt wat je nog meer lekker vindt. Soms vind je een gerecht niks en soms vind je het heerlijk! Voordat je het weet heb je een heel scala aan opties om te eten.

Dus tip van de dag, kies iets nieuws om te eten! 

Inspiratie voor woensdag 11 oktober

Ontbijt: Brood met gebakken Appel en Kaneel

Lunch: Aardappeltortilla

Diner: Noedels met Sticky Tempeh, Chinese Kool en Kastanjechampignons

 

Ik wil meer inspiratie! →
Leesvoer voor 10 oktober
Leuke Nederlandse vegan bloggers
De blogs over veganisme schieten als paddenstoelen uit de grond. En dat is maar goed ook, want er kan nooit genoeg geschreven worden over hoe leuk, lekker en makkelijk veganisme eigenlijk is. Als je door het bomen het bos niet meer ziet, helpen wij je vandaag een handje op weg. Wij delen namelijk een aantal leuke Nederlandse vegan bloggers, zodat jij weer met een flinke dosis vegan inspiratie je dag kunt beginnen (of eindigen).
 
Lees meer →
Vegan supermarkt: vleesvervangers
Aardappels, groente en vlees, oftewel AVG: het typische Nederlandse avondeten. Ook als veganist kan je gewoon blijven genieten van een AVG, maar met de V van vleesvervanger. Inmiddels wordt het aanbod voor lekkere en kant-en-klare veganistische eiwitbronnen in de supermarkt wordt steeds groter, waardoor het als veganist alleen maar makkelijker wordt. 
 
Lees meer →
What I eat in a day .. als ik bij vrienden ben
Roxanne heeft een etentje vanavond! Gezellig kletsen.. en eten natuurlijk. Niet iedereen is vegan maar Roxanne schotelt hen een heerlijke vegan pizza voor. Wil je weten hoe? Kijk snel haar vlog!
Lees meer →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram