Tip van de dag: op naar de bio winkel!

Het kan heel goed zijn dat zoiets als edelgistvlokken, zijden tofu of kaasvervangers niet in jouw plaatseljke supermarkt zijn te vinden. Heb geduld! Het verandert namelijk snel en steeds meer supermarkten pikken de trend op. Maar tot dan, ga eens naar een bio winkel. Die hebben vaak een veel grotere keuze in producten en meestal is er genoeg voor de nieuwsgierige vegan te vinden. 
Inspiratie voor dinsdag 10 oktober

Ontbijt: Choco - Pindakaashavermout

Lunch: Chickpea Salad

Diner: Boerenkoolstamppot

 

Ik wil meer inspiratie! →
Leesvoer voor 9 oktober
VeganChallenge ervaring: Tomas
Elk jaar doen er weer duizenden mensen mee aan de Vegan Challenge. Alleen wat gebeurt er nadat de challenge is afgelopen? Blijven ze dan veganist of gaan ze weer terug naar hun oude eetpatroon? Tomas deed in oktober 2015 mee en deelt vandaag zijn ervaringen.
Lees meer →
Vegan in sociale situaties: bij iemand eten
Vegan eten is meestal heel makkelijk, totdat je in bepaalde sociale situaties komt. Geen zorgen, want hier hebben veel beginnende vegans moeite mee. Daarom gaan we jou tips om die situaties zo makkelijk mogelijk te maken. Hoe zorg je bijvoorbeeld dat je nog bij andere mensen kunt gaan eten, zonder dat je dierlijke producten hoeft te eten of alleen maar blaadjes sla krijgt?
Lees meer →
Zijn veganisten extreem of hypocriet?

Wie eet er nou geen eieren? En geen kaas? En dan eet je dat niet, maar je rijdt wel auto. En stapt zo nu en dan onder de douche. Wie is er nou hypocriet? En wie verwacht er nou het extreme? Maya legt het uit. 

Kijk het filmpje →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram