Tip van de dag: Ken je Cowspiracy?

Zin om iets te kijken? Er zijn heel veel leuke manieren om meer kennis over veganisme op te doen, zoals het kijken van documentaires. Ben jij benieuwd wat het effect is van dierlijke producten op het milieu? Kijk dan vooral de documentaire Cowspiracy. De documentaire is van 2014 en is geregisseerd door Kip Andersen. De trailer kun je op YouTube vinden en de volledige versie bekijk je daarna op Netflix.
Lekker eten op 8 oktober

Ontbijt: Frittata

Diner: Romige Pasta Ovenschotel met Boerenkool

Toetje: Chocolademousse met Slagroom

 

Ik wil meer inspiratie! →
Insert alt text here
Wat is er mis met melk?
Dit is Maya! Zij laat op haar Youtube kanaal zien wat haar ervaringen zijn met de VeganChallenge. Welke vragen heeft ze bijvoorbeeld over melk en hoe denkt ze daar nu over? Ze vertelt er meer over in haar filmpje!
Kijken! →
Vegan voor de dieren

De meeste veganisten zijn in stapjes veganist geworden. Je gaat op onderzoek uit, leest verschillende artikelen, kijkt documentaires, voert gesprekken enzovoort. Voor mij was de eerste beweegreden om veganist te worden mijn  

Lees Meer →
Marjan is vegan & heeft 3 zonen

Bijna 3 jaar gaf ik in totaal borstvoeding aan mijn 3 kinderen. De eerste jaren die volgden kregen zij vegetarisch eten, veel groentjes en fruit, pompoen, wortel, appel, peer, etc. Zo bouwde ik dat op. 

Lees Meer →
Vegan wijn en andere drank
Is wijn altijd plantaardig? Je zou zeggen van wel. Wijn wordt gemaakt van druiven, dus dat zou vegan moeten zijn. Helaas is dat niet altijd het geval. Hoe het zit? Daniëlle Langendijk van Wijn&Ik vertelt je er vandaag alles over.
Lees Meer→


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Twitter Pinterest Instagram
Unsubscribe    |    View this email in your browser