Tip van de dag: zelf parmezaanse kaas maken

Stel nou dat je dol bent op parmezaanse kaas en dit het liefst over elk gerecht strooit.
Dan is deze tip voor jou! 
Je kunt het heel simpel zelf maken met de kaasvervanger edelgist. Dit vind je in alle biowinkels en tegenwoordig ook in sommige supermarkten. Doe 1 cup noten (paranoten, cashewnoten of walnoten), een beetje zout, een eetlepel edelgistvlokken en een kneepje citroensap in de keukenmachine. Verkruimel het (niet te fijn) en klaar! Je kunt deze vegan parmezaan goed in een afgesloten potje in de koelkast bewaren.


Recept Inspiratie
Wat dacht je van een smoothie voor ontbijt? Misschien is dit dagmenu wel wat voor je...

Ontbijt: Banaan-Kersen Smoothie
Lunch: Aardappelsalade

 

Nog meer eten op een dag? Je kunt nog veel meer recepten vinden in onze database.
Ik wil meer inspiratie! →
Kijkvoer op 5 oktober
Pannenkoeken met appel & kaneel.. Mmmmmm

Dat Jetske vegan eet, wil helemaal niet zeggen dat ze geen pannenkoeken lust. Juist niet! In deze vlog laat zij zien hoe je pannenkoeken bakt, vegan-style natuurlijk!

Ga naar video →
Krijgen vegans genoeg eiwitten binnen?
Kijk hier hoe Maya haar ervaringen deelt tijdens de Vegan Challenge. Ze gaat verder in op de eeuwig lastige vraag waar iedere vegan peentjes van begint te zweten "Waar haal jij je eiwitten vandaan??"
Ga naar video →
What I eat in a day? Rozanne laat het je zien

Begin de dag met mango - kokos- start met zoete cranberry's. 's Middags een ciabatta met grilled veggies. Yummie! En dan kookt ze ook nog eens chili sin carne met groenteballetjes voor diner. Eet jij mee met Rozanne? Want zo is vegan eten supermakkelijk!

Ga naar video →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Unsubscribe    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram