Tip van de dag

En? Hoe gaat het de eerste paar dagen? Misschien wel even wennen hè? In het begin kan plantaardig eten best lastig zijn. Misschien heb je uit gewoonte per ongeluk toch al een keer melk, eieren of vlees gegeten of gedronken. Geen zorgen, dat overkomt heel veel mensen in het begin!

Wat is nou de tip? Blijf vooral doorgaan met de VeganChallenge en het zal vanzelf makkelijker worden. Op een gegeven moment ontdek je jouw favoriete recepten, tussendoortjes en gebak. Een gewoonte veranderen duurt langer dan twee dagen. Ga zo door! 
oreotrifle
Inspiratie voor morgen
Er zijn nog zoveel recepten te proberen! Hoe klinkt dit?

Ontbijt: Brood met Zoet Beleg

Lunch: Popeye Sandwich
Diner: Bami met Tofureepjes en Wokgroenten

Je kunt nog veel meer recepten vinden in onze database.

Bezoek ook de website voor alle andere recepteninspiratie.
Ik wil meer zien →
Lezen en kijken op 3 Oktober
Lunchbox
Lunchbox: Emma-Gwen
De lunch is een belangrijke maaltijd. Na een halve dag werk of studie is het belangrijk dat je genoeg energie binnenkrijgt, zodat je er nog een aantal uur tegenaan kan. Maar wat eet je als lunch in plaats van een broodje kaas of worst? Vandaag deelt veganist Emma-Gwen wat ze de afgelopen tijd in haar lunchtrommel heeft meegenomen.
Lees meer →
Vegan supermarkt: koek
Koekjes! Vaak worden ze gepromoot met een groot label met ‘echte roomboter’ of ‘met echte stukje melkchocolade’ erop. Maar wist je dat een heleboel koekjes in de supermarkt helemaal geen dierlijke producten bevatten? Als vegan hoef je het koekjesschap dan ook absoluut niet over te slaan. 
Lees meer →
Leuke Nederlandse boeken over veganisme
Hoewel we de komende weken tips zullen geven voor leuke Nederlandse bloggers, vloggers en instagrammers, hoef je niet per se op internet te zitten om meer te weten te komen over veganisme. Er worden namelijk ook een heleboel leuke (kook)boeken geschreven. Vandaag delen we onze favorieten!
 
Lees meer →


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Unsubscribe    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram