Jouw dagmenu voor 1 mei: vegan of niet?
Vandaag is de laatste dag van de VeganChallenge. Vanaf morgen ontvange je geen dagelijks nieuwsbrieven meer en geen vegan dagmenu. Betekent dat ook dat je stopt met plantaardig eten en leven? Ga je 100% plantaardig, of gedeeltelijk? Welke gewoontes hou je en welke gooi je direct weer over boord? Wij zijn erg benieuwd! Deel vooral je ervaringen in onze Facebookgroep


Na de VeganChallenge
 
De VeganChallenge Facebook groep is groter en actiever dan ooit. En dat houden we graag zo, want ook na de VeganChallenge kun je er terecht met je vragen en tips aan andere beginnende vegans. Stay in touch! Ook kun je gewoon de receptendatabase blijven raadplegen. 
 
Mails komende week
 
Hoewel je geen dagelijkse mail meer krijgt, zijn we je niet zomaar vergeten. Over een paar dagen 3 sturen we je nog meer informatie over de Nederlandse Vereniging voor Veganisme (NVV), waarvan de VeganChallenge deel uitmaakt. Je kunt dan met een mooie korting lid worden! 
 
Volgende week sturen we je tot slot een korte enquête op, om te vragen hoe het afgelopen maand ging en of je eetgewoontes veranderd zijn. Hier kun je ook al je feedback kwijt, zodat we de volgende editie van de VeganChallenge nog beter kunnen maken. Onder de deelnemers verloten we een mooie prijs! 

Bedankt!
 
Wij vonden ook deze VeganChallenge editie weer zeer geslaagd, mede dankzij jouw inzet! Super leuk om te zijn hoe actief er gepost werd in de VeganChallenge deelnemer groep.
 
We hopen dat jij er net zo van genoten hebt als wij, en dat je er heel veel van geleerd hebt. 
 
Liefs,
het VeganChallenge team


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Unsubscribe    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram