Veganistische opties in restaurants in opkomst!

Uit eten als veganist

Uit eten gaan hoeft tegenwoordig 
niet moeilijk meer te zijn. Vooral als je in een grotere stad bent, zal er vaak wel een restaurant veganistisch zijn. Om er eentje te vinden, kun je bijvoorbeeld HappyCow of Veganicious gebruiken.

Geen veganistisch restaurant: wat nu?
Soms kun je natuurlijk geen veganistisch restaurant vinden. Vele keukens hebben echter sowieso veel plantaardige gerechten. Denk bijvoorbeeld maar eens aan Ethiopisch, Thais of Indiaas. Mocht je twijfelen, dan kun je altijd naar een plantaardig gerecht vragen. Zelfs als je geen veganistisch restaurant vindt, kun je dus nog een keuken uitkiezen die meerdere opties voor je heeft. Voor meer tips kun je ook de artikelen in deze nieuwsbrief lezen!

In je eigen huis en stad, en met je eigen vrienden is veganisme vaak een (vega-)eitje. Maar wat als je op vakantie gaat? Morgen meer hierover.

 
 
Recepten
 
Bosbessensmoothie
Ontbijt
Aardappelsalade
Lunch
Chocolate chip cookies
Snack
Zwarte bonenburgers
Diner
 
weekmenu
 
 
 
 
Blog
 
Vegan uit eten
Kun je als veganist nog wel uit eten gaan? Vaak is dit een struikelblok voor beginnende veganisten. Gelukkig kun je als veganist ook echt nog steeds onwijs lekker eten in restaurants, maar soms kan het handig zijn om je wat beter voor te bereiden. Hoe je dat doet vertelt Natascha je in deze blog.
 
lees meer
 
 
Vegan en een fulltime baan
Met een fulltime baan en een druk leven kan het in het begin lastig zijn om tijd te maken om je te verdiepen in veganisme en om nieuwe recepten te leren kennen. In deze blog legt Annemiek uit hoe zij dit doet en ervoor zorgt dat ze gevarieerd eet en toch veel tijd overhoudt.
 
lees meer
 
 
Proost!! Meer info over vegan dranken
Heb je er weleens bij stilgestaan dat niet alle drank vegan is? Zowel sapjes als alcoholische versnaperingen houden er soms wat verborgen dierlijke ingrediƫnten op na. Elise vertelt hier meer over.
 
lees meer
 
 
Facebook Twitter Instagram Pinterest
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. In januari, april en oktober informeren wij hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken maar heb je geen sociale media, kijk dan op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser