Hoera, je bent al op de helft!

Gefeliciteerd, je bent al halverwege de VeganChallenge!

Als je de Vegan Rekenmachine mag geloven, dan heb je al 15 dierenlevens, 62.000 liter water en 42 vierkante meter bos bespaard!

Mocht het nog niet 100% lukken om veganist te zijn, maak je dan geen zorgen. Het kan lastig zijn om gewoontes te veranderen, of je nu vaker wilt sporten, meer wilt lezen of veganist wilt zijn. Vooral in het begin!

Houd het dus ook leuk voor jezelf: trakteer je vrienden op een veganistische snack, koop een veganistisch product waar je benieuwd naar bent of spreek met andere veganisten af. En vooral: wees niet te streng voor jezelf. Doe je best, laat je inspireren en smul van het lekkere eten dat je leert kennen!

We hebben nu gesproken over dierenwelzijn en gezondheid, maar hoe zit het met de planeet? De komende week staat in het teken van duurzaamheid en milieu.

WINACTIE | EN& Pinatex sneakers

We hebben weer een super gave winactie voor jou. Dit keer een paar sneakers van het merk EN&. Een basic vegan sneaker die overal bij matcht! Deze UNISEX sneakers zijn geschikt voor iedereen en gemaakt van ananasbladeren. Je helpt bij het dragen van deze sneakers dus ook mee aan het verduurzamen van deze wereld. 

Kans maken? Kijk voor meer informatie op instagram of onze FacebookpaginaHeb je geen Facebook of Instagram? Meld je dan via onderstaande link aan voor de nieuwsbrief van EN& en maak kans op de sneakers. 
Maak kans op vegan sneakers van EN&
Meld je aan voor de nieuwsbrief
 
 
Recepten
 
Appel-peersmoothie
Ontbijt
Quinoasalade met spinazie en puntpaprika
Lunch
Choco-notenballetjes
Snack
Pasta arrabiata met walnotengehakt
Diner
 
weekmenu
 
 
 
 
Blog
 
Vegan Challenge ervaring: Brenda
Elk jaar doen er weer duizenden mensen mee aan de Vegan Challenge. Alleen wat gebeurt er nadat de challenge is afgelopen? Blijven ze dan veganist of gaan ze weer terug naar hun oude eetpatroon?  Brenda heeft meegedaan aan de Vegan Challenge en deelt vandaag haar ervaringen. 
 
lees meer
 
 
Sociale situaties: traktaties
Ieder jaar moet je er weer aan geloven: je wordt een jaar ouder! Dat betekent dat het weer tijd is om te trakteren op school of op je werk. Alleen, hoe doe je dat als vegan? Wat kun je makkelijk meenemen of zelf maken? En hoe ga je om met traktaties van anderen?
 
lees meer
 
 
Dierproeven - Zijn er alternatieven?
Omdat er zoveel te vertellen is over het onderwerp ‘Dierproeven’ heeft Elise er een blogserie over gemaakt. Lees in 5 verschillende artikelen alles over de dieren die gebruikt worden, de proeven zelf, de regels, de problemen en de alternatieven.
 
lees meer
 
 
Facebook Twitter Instagram Pinterest
Groetjes,
Het VeganChallenge Team
Elk jaar doen meer dan 10.000 mensen mee aan de VeganChallenge. In januari, april en oktober informeren wij hen met ruim 20 vrijwilligers over veganisme en de voordelen voor dierenwelzijn, milieu en gezondheid. De VeganChallenge is een onderdeel van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme. Wil je andere deelnemers spreken maar heb je geen sociale media, kijk dan op het forum.
Uitschrijven    |    E-mail archief    |    Bekijk in browser