Inspiratie om door te gaan: Nu ben jij de vegan in de kamer
We zijn heel benieuwd hoe jij de afgelopen weken hebt ervaren. Vond je het makkelijk? Had je wat aan de tips?
 
Van de VeganChallenge hopen we natuurlijk dat we je genoeg tips en informatie hebben gegeven om een vegan levensstijl op te pakken. Voor de dieren, voor de mensen, voor de planeet. Oftewel, voor alle facetten van het leven.
 
Je zou zeggen dat het dieet een van de lastigste opgaven is. Maar misschien heb je al gemerkt dat op een gegeven moment het eten op automatische piloot gaat. Jij weet precies wat je lekker vindt en welke producten je waar kunt halen. Net zoals voorheen, pak je wat je nodig hebt en ontdek je allerlei smaken en texturen. De grootste uitdaging zit in het feit dat je nog één van de weinige bent. Niet iedereen zal je steunen en het zou zelfs kunnen dat mensen je soms wat belachelijk maken.
 
De tip die we je mee willen geven is blijf jezelf, houd stand en sta op voor je overtuigingen. In welke kamer je ook komt. Je eigen huiskamer, die van je vrienden, op je werk of de collegebanken.
 
Veel succes!


De volgende VeganChallenge start op 1 oktober! Schrijf je hier alvast in en laat je wederom een maand inspireren met allerlei tips, tricks, info en recepten. Tot dan!

Insert alt text here
WINACTIE!!
Als kers op de 'april-VeganChallenge-taart' verloten we deze heerlijke chocoladetaart in mandalavorm! 

De Gouden Radijs – kok Marit Biemans – verzorgt heerlijk, vers en zelfgemaakt plantaardig eten en maakt mensen wegwijs in de plantaardige keuken. De lekkernijen van De Gouden Radijs zijn geliefd bij iedereen! Wil jij een lekkernij van De Gouden Radijs proeven? Dat kan! Tag de persoon met wie jij een chocoladetaart wilt proeven en wie weet win jij deze taart wel!

LET OP: Omdat de taart kwetsbaar is, wordt het niet verstuurd, maar kan deze opgehaald worden in Goes of bijvoorbeeld na overleg op afspraak in Rotterdam. 
Doe Mee! →
Inspiratie voor vandaag
Ik wil meer inspiratie! →
Kijk en Leesvoer voor vandaag
Insert alt text here
Vlogger Wouter Waayer doet mee aan de VeganChallenge
Het eten van dieren stond hem opeens niet meer aan. Daarom besloot hij de maand oktober alle dierlijke producten te schrappen. Wouter Waayer vertelt in zijn vlog waarom hij meedoet aan de VeganChallenge en hoe het hem tot nu toe afgaat.
Lees Meer →
Een email gemist, kwijt of per ongeluk gedelete uit je inbox? Klik hier voor het e-mailarchief!


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram