Insert alt text here
Speciaal aanbod voor jou als VeganChallenge-deelnemer!
Super dat je hebt meegedaan aan de VeganChallenge! We hopen dat het hier niet stopt voor je, maar dat je enthousiast verder gaat op deze ingeslagen weg. Voor jou als deelnemer van de VeganChallenge hebben we een exclusief aanbod. Word nu lid van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme voor slechts 10 euro en ontvang een mooi welkomstpakket!

Lidmaatschap voor 2018 + welkomstpakket samen voor slechts 10 euro (incl. verzendkosten)
Het welkomstpakket bestaat uit de volgende items:
- Stevig kookboekje met 100 vegan recepten, allemaal voorzien van foto;

- VEGAN Magazine lentenummer 2018;
- Persoonlijke ledenpas, voor korting bij Vegan Friendly adressen;
- Flyer-pakket, inclusief Vegan Friendly restaurantkaartjes
 
Je kunt je direct aanmelden voor dit tijdelijke aanbod via de link hieronder. Lees de tekst, klik op bestellen en ga naar je 'winkelwagen' om je gegevens in te vullen. Na het succesvol afronden van je bestelling zullen we het pakket zo snel mogelijk versturen. Speciaal voor jou geldt dat wij de verzendkosten voor ónze rekening nemen.
 
De VeganChallenge is één van de projecten van de Nederlandse Vereniging voor Veganisme, dé ledenvereniging die zich in Nederland inzet om het veganisme te promoten. Help ook mee het veganisme te bevorderen en word nu lid. Met meer leden kunnen we meer bereiken!

Wil je alleen de NVV nieuwsbrief ontvangen? Schrijf je dan hier in en ontvang maandelijks de nieuwsbrief boordevol vegan nieuwtjes!
Word lid →
Inspiratie om door te gaan: Blijf jezelf informeren
Je bent bijna aan het eind van de VeganChallenge gekomen. Als het goed is heb je van alles geleerd. Maar hoe nu verder? Gisteren kon je lezen hoe goed het is om vegan te blijven. Maar hoe doe je dat?
 
Blijf jezelf informeren. Deze afgelopen weken waren nog maar de ‘tip of the iceberg’ over wat er allemaal te leren valt over het onderwerp dierenrechten, duurzaamheid, gezondheid en voeding. Je bent nog maar net begonnen op deze hele boeiende reis! En om sommige gewoontes vol te houden totdat ze echt hardnekkige gewoontes zijn, is het belangrijk om jezelf continu te blijven voeden met informatie. Dus lees, leer, kijk, proef, praat en ontdek. Een vegan levensstijl wordt dan onderdeel van jouw leven zonder dat je het door hebt.
Inspiratie voor vandaag
Ik wil meer inspiratie! →
Leesvoer voor vandaag
50+ en vegan

Veganisme wordt steeds normaler: er komt steeds meer plantaardig aanbod in de supermarkt, restaurants hebben steeds vaker een vegan optie op de kaart en soja cappuccino’s kun je op steeds meer plekken krijgen. Toch lijkt veganisme wel iets wat vooral onder jongeren speelt. Daarom vandaag het woord aan 4 veganisten van boven de 50, om te laten zien dat je ook prima op latere leeftijd nog het roer om kan gooien.

Lees meer →
Wat is melkzuur & is het vegan?

Is melkzuur eigenlijk vegan? Toen ik begon met etiquettes en ingrediëntenlijstje lezen dacht ik dat melkzuur dierlijk was. Niet zo gek aangezien er melk in het woord zit. Maar melkzuur is gelukkig gewoon vegan! In dit blog vertel ik je alles wat je moet weten over melkzuur.

Lees meer→
Een email gemist, kwijt of per ongeluk gedelete uit je inbox? Klik hier voor het e-mailarchief!


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram