De VeganChallenge is de makkelijkste manier om de plantaardige keuken te ontdekken, gewoon elke dag de receptenmail checken!
Veganistisch eten: Waar te beginnen? De VeganChallenge helpt je op weg! Schrijf je nu in en ontvang dagelijks recepten, tips en informatie in je mailbox die je helpen de eerste stappen te zetten. Na 30 dagen ben je zo wegwijs binnen het veganisme. Doe mee – dan doen we het samen!
Niet meer bijdragen aan dierenleed. Samen kunnen we het aantal dieren dat gefokt, opgesloten, uitgebuit en vroegtijdig gedood worden, drastisch verminderen.
Wist je dat de veehouderij verantwoordelijk is voor een enorme grote uitstoot van broeikasgassen zoals methaan en CO₂? Direct gevolg: opwarming van de aarde.
Onderzoek wijst uit dat je door plantaardig te eten het risico op diverse ziektes aanzienlijk verkleint. Zet ook jouw gezondheid in de spotlight.
Er wordt meer landbouwgrond gebruikt voor het voeden van veeteelt dan voor mensen. Veganisme draagt bij aan het terugdringen van honger in de wereld.
Zo vissig heb je nog nooit vegan gegeten! Als je zin hebt om eens wat met zeewier te gaan koken, maar niet weet hoe te beginnen, dan is dit recept iets voor jou. Een heerlijke spread voor cracker of boterham met linzen en hiziki. Gedroogde hiziki vind je in de natuurwinkel en misschien in de toko. Als je lijnzaadolie in huis hebt, gebruik die dan voor de smeuïgheid. Dit heeft namelijk een enigszins vissige smaak. Maar fruit de knoflook in olijfolie; lijnzaadolie mag niet verhit worden.
De VeganChallenge is de makkelijkste manier om de plantaardige keuken te ontdekken, gewoon elke dag de receptenmail checken!
Lowik