Omgaan met vrienden
Gisteren hadden we het over je gezinssituatie. Vandaag hebben we het over je vrienden, je kennissen en collega’s. Je zult vast en zeker wat kritische vragen krijgen, gekke grappen of een serieuze zorg zo nu en dan. Bij dit alles moet je je weleens verdedigen.

Hoe ga je daar nou mee om?

Eigenlijk is dit precies hetzelfde als met je gezinssituatie. Ondanks dat je zou willen dat iedereen hetzelfde denkt als jij, dat zal niet snel het geval zijn. Wel kun jij eerlijk zijn. Vertellen waarom je hebt gekozen voor een vegan levensstijl. Vertellen wat jou heeft overtuigd. Als laatste is het natuurlijk heel krachtig om vragen terug te stellen. Hoe staan zij erin? Waarom maken ze zich misschien zorgen of waarom maken ze bepaalde grappen?

Kortom, houdt de communicatie open, positief en zonder je niet af!


Insert alt text here
WINACTIE!!
Vegafit Nederland producten zijn 100% plantaardig en daarmee goed voor mens, dier en milieu! Eet lekker en verantwoord met de producten van Vegafit. De producten zijn rijk aan vezels en bevatten 15% van de dagelijks aanbevolen hoeveelheid aan vitamine B12 en ijzer. Het is ook nog eens makkelijk te bereiden en dus zo op tafel.

Wil jij een van deze pakketten met vissticks, nuggets, gehaktschijf, schnitzel, balletjes en cordon bleu winnen? Reageer dan onder deze post! Er worden maar liefst twee pakketten verloot!
Ga naar de actie! →
Insert alt text here
Andere vegans ontmoeten?
Zin om eens samen te eten of een kooksworkshop te volgen? Er is genoeg te doen de komende tijd. Misschien is de website van VeganEvents wat voor jou?
Ga naar de site! →
Recepten!
Ik wil het hele weekmenu! →
Leesvoer voor vandaag
Milieuvoordelen van plantaardig eten: water
Het is waterverslindend, zorgt voor kilo’s CO2 per portie en jij doet er deze maand niet aan mee: vlees. Niets heeft zo’n grote impact op het milieu als wat we eten. Door plantaardig te eten lever je een positieve bijdrage aan de verbetering van het milieu.
Lees meer →
VoedingsABC: vitamine B12
Waar haal je je vitamines en mineralen vandaan als je plantaardig eet? Je krijgt er ongetwijfeld een keer vragen over uit je omgeving. Onze diëtisten geven je graag een helder antwoord. Vandaag staat vitamine B12 in de spotlight.
Lees meer →
VIDEO: vitamine B12
Hoe zit het eigenlijk met veganisme en vitamines? Maya legt vandaag wat uit over een vitamine B12. 
Naar de video →
Een email gemist, kwijt of per ongeluk gedelete uit je inbox? Klik hier voor het e-mailarchief!


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram