Reizen als vegan

Als beginnende vegan zal je erachter komen dat je aanvankelijk echt nog moet ontdekken wat je wel en niet kan eten, vooral als je gaat reizen. Even een snelle hap halen zit er vaak niet in.

De meest belangrijke tip is dat je je eten zelf bereidt, of je nou met de trein gaat of een heel eind gaat vliegen. Het is altijd fijn om je eigen appeltjes en broodjes mee te nemen, al is het alleen al voor je portemonnee. Tegenwoordig kun je ook heel vaak aan een vegan menu komen tijdens een vliegreis. In de snack tentjes op stations is er ook genoeg aanbod in tussendoortjes. Denk aan energy bars en fruit.

Kortom, bereid jezelf voor en kijk op de verpakkingen wanneer je wel ineens wat moet kopen. Dan kom je al een heel eind! Bezoek ook eens het YouTube kanaal van Vetjebol; zij reizen als vegans de wereld rond!

Insert alt text here
WINACTIE!!
Met de 100% natuurlijke en biologische vegan eiwitshakes en eiwitrepen van Fitshe krijg jij alle aminozuren op een natuurlijke en plantaardige manier binnen. Je gebruikt FITSHE Organic Vegan Protein als herstellende shake na het sporten, of als toevoeging aan je dagelijkse smoothie of havermoutpap. De smeuïge FITSHE Organic Vegan Bars zijn een heerlijk dagelijksverantwoord tussendoortje en een goede herstellende snack na je workout. Met de FITSHE Vegan Starterskit kan jij alle heerlijke smaken van de vegan eiwitshakes en repen uitproberen! Vertel ons op Facebook of Instagram waarom jij deze kit wilt winnen, en wie weet heb jij hem binnenkort in huis!
Ga naar de actie! →
Recepten proberen!
Ik wil het weekmenu! →
Leesvoer voor vandaag
Vegan on a budget

Is het jou al eens gevraagd of vegan eten niet erg duur is? Deze vraag kun je niet zomaar met ja of nee beantwoorden. Net als bij een vegetarisch of omnivoor voedingspatroon is het afhankelijk van de persoon. Je kunt het zo duur maken als je zelf wilt! Vera, de voormalige promotiecoördinator van de VeganChallenge, deelt vandaag vier praktische tips om goedkoop vegan te eten. ́

Lees meer →
VeganChallenge ervaring: Yolanda

Elk jaar doen er weer duizenden mensen mee aan de Vegan Challenge. Alleen wat gebeurt er nadat de challenge is afgelopen? Blijven ze dan veganist of gaan ze weer terug naar hun oude eetpatroon? Yolanda is 60 jaar en voelt zich fitter dan ooit na haar deelname aan de Vegan Challenge. Vandaag deelt ze haar ervaringen.

Lees meer →
8 x vegan musthaves

De VeganChallenge is er om ons te helpen onze weg te vinden in de veganistische (food) wereld. Om het ons gemakkelijker te maken. Vegan musthaves kunnen daarbij echt niet ontbreken. Ik zet daarom een aantal fijne plantaardige alternatieven voor je op een rijtje. Ik vertel je wat het is, waar het verkrijgbaar is en waarom het zo’n fijn vegan alternatief is.

Lees Meer →
Een email gemist, kwijt of per ongeluk gedelete uit je inbox? Klik hier voor het e-mailarchief!


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram