Op de helft, hoe gaat het? Je kunt nooit perfect zijn…

Je bent op de helft van de VeganChallenge! Dat betekent dat je al een halve maand zonder dierlijke producten leeft.

Het is niet gek als je een keer toch iets dierlijks hebt gegeten. Misschien per ongeluk of je kon de verleiding niet weerstaan. Laat je niet gek maken want dit is normaal. Elke vegan was ooit een niet vegan en heeft datzelfde proces moeten doorlopen. Zelfs nu zijn de meeste DIE HARD veganisten nooit 100% veganist. Het is vrijwel onmogelijk om dit perfect te doen. Het doel is ook niet perse om de perfecte veganist te zijn. Het doel is zo min mogelijk dierlijke producten te consumeren. Hoe minder, hoe beter. Dus doe je best, laat je inspireren, leer zoveel mogelijk en smul van het lekkere eten dat je leert kennen!

Inspiratie voor vandaag

Brunch: Glutenvrij Bananenbrood

Diner: Groentequiche

Dessert: Bosbessencrumble

Ik wil meer inspiratie! →
Leesvoer voor vandaag
Vegan bakken: romig zonder room

Zoals ik je in week 1 al bekende, was het moeten opgeven van zoetigheden mijn grootste angst bij het overgaan naar vegan eten. Gelukkig bleek de angst ongegrond en kon ik nog van heel veel bakken. Alles is mogelijk als je veganistisch eet! Het heeft wel wat langer geduurd voordat ik de echte romigheid terugvond die ik altijd zo lekker vond, zoals in dit overheerlijke tiramisu recept.

Lees meer →
Vegan topsporters

Zijn er eigenlijk wel veganistische topsporters? Jazeker! Steeds meer atleten ontdekken dat een veganistische leefstijl niet alleen goed is voor de dieren en het milieu, maar ook voor je eigen gezondheid en je sportprestaties.

Lees meer →
VIDEO: God gaf ons dieren om te eten

Als mensen je vertellen dat God dieren heeft geschapen zodat wij ze kunnen eten, hoe reageer je dan? Maya geeft advies! 

Naar de video →
Een email gemist, kwijt of per ongeluk gedelete uit je inbox? Klik hier voor het e-mailarchief!


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Pinterest Instagram