overnight oats

Nog één dag en dan gaat de uitdaging beginnen!

Aangezien je je hebt aangemeld voor deze 30 dagen VeganChallenge is er een grote kans dat je toe bent aan een nieuwe uitdaging. En wat voor een! Dit is er eentje die op heel veel aspecten van je leven invloed heeft en het zal je ongetwijfeld veel nieuwe inzichten brengen.

Wat kun je allemaal verwachten?

Je ontvangt elke dag een bericht dat je helpt om de komende 30 dagen door te gaan. We leren je over gezondheid, over vitamines en mineralen maar ook over omgaan met familie en sociale situaties.

Wat heb jij precies nodig?

Probeer een open houding te hebben gedurende deze maand. Om deze uitdaging aan te gaan en om nieuwe gerechten te proberen. Daarnaast vraagt het ook om wat tijd, om de mails en de blogs te lezen en om nieuwe recepten uit te proberen en boodschappen te doen. Na een paar dagen/weken wordt het een gewoonte en zul je merken dat het steeds minder tijd en moeite kost. Wees dus geduldig.

Waarom 30 dagen?

De experts zijn het erover eens! Een gewoonte veranderen duurt ongeveer 30 dagen. Voor de één wat korter en voor de ander wat langer, maar 30 dagen is in ieder geval een mooi begin.

Praktisch?

De recepten database is erg groot. Je zult allerlei recepten langs zien komen en jij hebt natuurlijk je eigen voorkeur. Misschien heb je een allergie of een specifiek dieet? Elk recept geeft de mogelijkheid tot vervanging van een product en dit wordt meestal ook aangegeven.

Heb je ondertussen vragen of reacties? Mail gerust de VeganChallenge of stel je vraag in de Facebookgroep!
Ik wil meer zien!


© Nederlandse Vereniging voor Veganisme
Uitschrijven    |    View this email in your browser
Twitter Instagram