Aardappeltaartjes

Wil je ook eens iets anders dan simpele, gekookte aardappelen? Deze aardappeltaartjes zijn hartstikke lekker en voedzaam. Geef het gerecht je eigen twist door kruiden toe te voegen die jij lekker vindt!

Aardappeltaartjes

Ingrediënten

Bereiding

Verwarm de oven voor op 180 graden. Kook de aardappelen in 20 minuten gaar en stamp ze daarna fijn. Snijd de bosui in grove ringen. Voeg de mais, plantaardige margarine, zout, peper, ui- en knoflookpoeder toe. Voeg ook de edelgist of plantaardige kaas toe en roer goed door.

Verdeel  het aardappelmengsel over een ingevette muffin-vorm en bak het ongeveer 30 minuten in de oven.
Schep de aardappeltaartjes voorzichtig met een vork uit de vormpjes en dien op.

Tip: met deze aardappeltaartjes kan je volop variëren, dus probeer ook eens andere vullingen toe te voegen zoals gekookte broccoli, doperwten of tofu.